vrijdag 25 juni 2010

Een feest voor 100

Ontvangst met een lekkere cocktail van prosecco, met suikerstroop met verse munt & limoen versierd met rood fruit. Geïnspireerd op de Caipirinha!

Daarna verzorgde Madame Charlotte een stortvloed aan lekkere hapjes.

We maakten verse oesters open, met assistentie van een oesterprof
Er was een Mediterraan hapjesbuffet waarop grote schalen met de volgende lekkernijen:

  • lamsgehaktballetje met ricotta-citroen en verse kruiden
  • gegrilde groenten, als aubergine, courgette & trostomaatjes
  • salade van linzen en citroen met zachte feta
  • gerookte vis salade met dungesneden venkel en een citroendressing met vis van visroken.nl
  • puntjes Libanees platbrood en biologisch breekbrood van Carl Siegert met:
  • geroosterde paprika-fetadip,
  • romige yoghurtdip met gepofte knoflook & verse kruiden,
  • gerookte makreelmousse &
  • grote schaal rood zomerfruit voor de zoete trek

Gedurende het feest zorgden we voor de volgende warme hapjes:
  • 1 x zoete aardappelpartje uit de oven met chilipoeder & gepofte knoflooksaus in witte frietzakken!
  • 1 x warme, in sinaasappel gemarineerde kipspiesjes met een pittige abrikozensalsa

Er waren grote zinken teilen met flesjes Alfa bier, frisse gekoelde Chardonnay en een soepele fruitige rode wijn, de hit van deze zomer de appelsaptap, frisse citroenlimonade, Coca cola, Fanta & Sprite en het elegante bubbelwater: Marie Henriette


Geen opmerkingen:

Een reactie posten