dinsdag 14 november 2017

Kerstdiner Prêt à manger 2017



Wij koken weer heel graag voor u de komende feestdagen!
Hier is ons Prêt à manger kerstdiner van 2017.
Feestelijke antipasti:
-3 kleuren humus; met biet, met pompoen en au naturel met granaatappelpitjes & lekker brood
-salade met geroosterde groenten (pompoen, rode ui en andere winterknollen en -wortels) met dragon-salsa verde,
-makreelrillette
-hartige madeleines met pompoen, Parmesan & polenta
-olijven
€ 12,50 p.p.

Antipasti-de-luxe (maaltijdvervangend)
Feestelijke antipasti met als extra:
-pasteitjes met pittig stoofvlees (of paddestoelen voor de vega’s),
-knolselderij-aardappelkoekjes met saffraan aioli,
-geroosterde bloemkool met tahini & amandel
-bosuitjes & prei in dragon vinaigrette,
-met miso & sesamzaadjes geroosterde rode & witte kool
€ 27,50 pp

En als dessert hebben we een amandel-polenta taart met sinaasappel rumsaus. Voor € 3 euro p.p. een hele taart kost
€ 27,50 (12 stukjes)
Daarnaast is er natuurlijk nog van alles los te bestellen. 
Onze fabuleuze gevogeltebouillon of kruidige vegetarische rode linzen-tomatensoep, 
een hele grote pan stoofvlees.
Ook verzorgen we graag de bijbehorende wijnen, biertjes en champagne.


Af te halen bij De Duikelaar op 23 of 24 december.
Alles met duidelijke serveer en indien nodig opwarm instructies.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten